Bine ați venit la Casa Olarului

Biserica noastră a fost formată de oameni obișnuiți, care odată au trăit fără Dumnezeu, dar care au primit o viață nouă prin Isus Hristos. Putem mărturisi că Dumnezeu a schimbat viețile noastre într-un mod radical. Suferințele din trecut, dependențele, ura, mânia și alte păcate au fost iertate prin Crucea de pe Golgota. Acest mesaj de speranță tangibilă se extinde în întreaga țară.

Dumnezeu lucrează în viețile noastre într-un mod plin de putere, și El poate schimba și viața ta. Dumnezeu poate să vorbească inimii tale la serviciile noastre de biserică de duminică și miercuri. Pe lângă acestea, în majoritatea bisericilor, sâmbăta, avem programe Powerhouse: concerte cu scenete sau filme cu un mesaj puternic pentru viața ta.

Facem parte din Christian Fellowship Ministries (CFM), organizație care are biserici în întreaga lume. În România sunt 11 de biserici. Biserica națională principală este în orașul Brașov, iar activitățile pot fi găsite în meniul din stânga. Avem, de asemenea, biserici în Moldova, Bulgaria, Elveția și alte țări în întreaga Europă.

Faceți click pe ‘Biserici’, în stânga, pentru a vedea dacă există vreo biserică în orașul dumneavoastră. Vă invităm să veniți pentru a-L experimenta pe Dumnezeu!

Vă așteptăm,

Pastor Ovidiu și Luminița Rusu

 

 

 

 

 

 

 

Despre ce este vorba...

În tot ceea ce facem căutăm adevărul așa cum este scris în Biblie. Isus a spus că El este Calea, Adevărul și Viața și că niciun om nu poate veni la Dumnezeu decât prin El. Viețile oamenilor se schimbă complet după ce și-au dat inima lui Isus.
(Ioan 14:6)

Dumnezeu nu poate fi văzut în exterior, ci El vrea o relație spirituală cu omul interior. Dumnezeu vrea să fie implicat în viața fiecărei persoane.
(Marcu 7:7, Matei 16:6-12, Zaharia 1:3)

Mulți oameni îl caută pe Dumnezeu, doresc să aibă o experiență cu El și au multe întrebări fără răspuns. Dumnezeu oferă o mulțime de răspunsuri la întrebările vieții în Biblie.

Isus Însuși a spus că El este speranța vie (nu una falsă). Puterea lui îți poate asigura o viață nouă.
(Proverbe, 1 Petru 1:3, 1 Petru 2:6, 1 Corinteni 2:4-7)

 

 

 

 

 

Servicii de biserică săptămânale Duminică ora 10:00 și 18:00
Miercuri ora 19:00

Rugăciune și post pentru trezire spirituală
Joi

Concert
Sâmbată ora 19:00

© Christian Fellowship Ministries International (CFM)
| All rights reserved | Tous droits réservés | Alle Rechten vorzubehalten | Todos derechos reservados |