MORE LANGUAGES !!

Swantje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OVERZICHT

Hallo, ik ben Swantje. Graag wil ik jullie vertellen wat Jezus in mijn leven gedaan heeft. Jezus redde mij uit de diepe duisternis waar ik in zat.

Op school was ik maar middelmatig, ik was geen opvallend meisje. De leraren negeerden me vaak. Ik was altijd een hele stille scholier zonder een uitgesproken mening. Thuis was ik het complete tegenovergestelde. Ik was luidruchtig, driftig en vol van woede en haat. Vaak dacht ik: 'Jij kunt helemaal niets, jij bent niet knap, niemand kijkt naar mij om.' Ik had het gevoel in een ruimte vol met mensen te staan en te schreeuwen om aandacht, maar er was niemand die mij hoorde! “Waarvoor leef ik nog?” dacht ik op zulke momenten. Wie zou er zijn die echt om mij zou rouwen wanneer ik zal sterven? Mijn ouders wel ja, maar wie nog meer? Ik had depressies en zelfmoordgedachten. Ik had een leegte in mijn hart en verlangde naar vervulling, naar een doel in mijn leven. Elke dag stond ik met een masker op en elke avond ging ik met een gebroken hart naar bed.

Nadat ik mijn diploma haalde wist ik niet wat ik wilde. Dus ging ik als au pair naar Nederland voor een jaar. Na dat jaar kon ik maar niet kiezen tussen fysiotherapie in Groningen en gezondheidswetenschappen in Maastricht. Aan het einde van de zomervakantie hadden mijn ouders en ik een zwaar auto ongeluk. Dit liet mij zien hoe snel het leven voorbij kan zijn. Daarom heb ik sindsdien besloten om God te betrekken in mijn studiekeuze. Ik werd uitgeloot voor fysiotherapie, dus ik moest wel in Maastricht beginnen. Het was de perfecte studie voor mij!

Een half jaar lang zocht ik een kerk en in januari kwam ik op de website van 'De Deur' en ging naar de dienst. Ik voelde me er meteen thuis. De mensen daar straalden echte vreugde uit en ik kon Gods aanwezigheid er voelen. In februari overtuigde God mij ervan dat ik geen echte christen kan zijn, wanneer ik mij niet bekeer van mijn zondes en van mijn egoïsme. Vanaf het moment dat ik vergeving vroeg en Jezus heb aangenomen als mijn Redder en Heer, is mijn leven compleet veranderd.

Ik weet dat ik een waardevol kind van God ben en dat ik God in alles kan vertrouwen. God heeft mij geholpen om uit de leugens te breken die in mijn hoofd zaten. Ik ben niet meer het stille en verlegen meisje. Nee, met Gods hulp durf ik nu mensen op straat te vertellen wat Jezus in mijn leven gedaan heeft en dat Hij dat ook bij andere mensen wil doen! Ik heb een vreugde in mijn hart omdat ik weet dat ik eeuwig leven heb. Mijn leegte is gevuld met Gods liefde.

Het masker heeft Jezus van mij afgenomen en ik mag zijn zoals ik ben; zoals God mij gemaakt heeft. Dit cadeau heeft Jezus ook voor jou!

Wil je de keus maken voor Jezus? Klik dan hier