MORE LANGUAGES !!

Rolf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OVERZICHT

Hallo mijn naam is Rolf.

Ik ben opgegroeid in een gemengd religieus katholiek/protestant gezin en hoorde over God en Jezus. Als kind geloofde ik die verhalen en dacht daadwerkelijk als Jezus nog eens langs zou komen dan zou ik zo meelopen, net als de apostelen in die tijd.
Maar dat ging niet meer want Jezus was allang dood, dacht ik toen.

Als kind zag ik dat de volwassenen niet deden wat zondag’s in de kerk verteld werd. Ik leefde daarom mijn leven op eigen manier, had mijn eigen ideeën over vrijheid en leefde daar ook naar.

Op een dag vertelde mij een wedergeboren christen dat ik in gebondenheid leefde en dat Jezus daarvoor voor mij aan het kruis gestorven is, voor bevrijding en redding. Ikzelf dacht dat ik vrij was en dat dit voor andere mensen gold, maar niet voor mij. Toch bad ik met hem het zondaarsgebed om van hem af te zijn.

De dag erna merkte ik dat er een enorme blijdschap en honger naar God in mijn hart was gekomen. Jezus leefde nu in mijn hart!
Ik ging bijbel lezen en begon naar diensten te gaan waar mensen heel enthousiast waren over Jezus. Ik begon verandering in mijn hart te ondervinden en daadwerkelijke vrijheid te ervaren. Vanaf dat moment kies ik elke dag om in Jezus’ wil te blijven leven en te doen wat Hij ons geleerd heeft.

Ik ben gaan bidden voor anderen in Jezus’ Naam en tot mijn verbazing ontvingen deze mensen genezing. Jezus is realiteit, Hij lééft!!

Wil je de keus maken voor Jezus? Klik dan hier