MORE LANGUAGES !!

Helma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OVERZICHT

Hallo, mijn naam is Helma en ik wil graag laten weten dat God mijn leven veranderd heeft!

Ik ben als kind katholiek opgevoed maar ervaarde niets van God. Ik had veel vragen over geloof maar vond nergens antwoorden. Wel was er onrust in mijn hart, alsof er iets miste, en net zoals iedereen in mijn omgeving vulde ik die leegte met van alles en nog wat: altijd druk-druk-druk zijn met werk, vrienden, uitgaan, enz. Toch vroeg ik mij wel af of dit nou alles was in ’t leven en hoe je nou écht gelukkig kon worden.

Zo liep ik door ’t leven totdat iemand mij liet weten dat je God echt kunt leren kennen, als een persoonlijke vriend. Dit had ik nog nooit gehoord. Ik was geïnteresseerd en begon te bidden, bijbel lezen, God dingen te vragen. En tsjonge, kreeg ik antwoorden!

Veel gebeden werden verhoord en er begon van alles in mijn leven te veranderen. Dingen waar ik jaren mee geworsteld had, begonnen te herstellen. De woorden van de bijbel werden ineens levend voor me. Ik zag dat het niet maar saaie verhaaltjes van 2000 jaar geleden waren, maar dat het over míjn leven nú ging! Dat ook ík bitterheid in mijn hart had, dat ook ík vergeving nodig had en dat ík ook anderen moest vergeven. Ik nam Jezus Christus’ offer aan het kruis aan en vroeg vergeving voor al mijn zonden en misstappen die ik begaan had.

Ik besloot een nieuw leven te beginnen en het deze keer op God’s manier te doen. Gevolg was dat ik een enorme rust en vrede in mijn hart kreeg en begon te veranderen, eindelijk na 26 jaar van mijn leven werd ik Helma zoals God me bedoeld had. Wat een opluchting, wat een blijdschap! Ik kreeg ook rust en zekerheid in mijn hart over het hiernamaals, waar ik altijd wel bang voor was geweest. God gaf me de zekerheid dat er voor mij geen oordeel zal zijn omdat mijn zonden vergeven zijn en dat ik eeuwig gelukkig bij Hem in de hemel zal zijn.

Nog steeds ervaar ik God, doet Hij vele wonderen en is Hij in staat elk leven nieuw leven in te blazen! ’t Is machtig mooi om een kind van God te zijn, dus als jij Hem nog niet kent, zou ik snel m’n hart voor Hem openstellen als ik jou was…

Groeten, Helma.

 

Wil je je hart voor Hem openstellen? Klik dan hier