MORE LANGUAGES !!

Evelyne

HEERLEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OVERZICHT

Ik ben gelukkig getrouwd en ik heb 3 kinderen. Ik wil u mijn getuigenis vertellen.

Ongeveer 11 jaar geleden kreeg ik opeens last van hartkloppingen en een pijn op mijn borst alsof er een olifant op mij zat. Mijn huisarts wist dat mijn moeder
met 37 jaar drie maal een hart aanval had gekregen en daarna een bypass kreeg.
Ze had een erfelijk te hoog cholesterol en dat had ik ook. Zo kwam het dat ik jarenlang onderzoeken kreeg bij de cardioloog. Er kwam geen uitslag waarom maar de klachten werden steeds erger en hielden ook veel langer aan.

Begin september 2003 kwam mijn man en ik tot bekering. Wij hadden Jezus Christus geaccepteerd als onze redder en verlosser.

Dat heeft heel mijn leven en mijn ziekte veranderd.

Ik hoorde door prediking in de kerk dat zonden je ziek maken en als je leeft in zonden, ben je ongehoorzaam aan God. Dat wilde ik natuurlijk niet. God liet mij zien dat ik die persoon moet gaan vergeven waar ik jarenlang zo boos op was.
En dat had ik toen ook in september 2003 gedaan. In september 2003 volgde
nog een hartkatheterisatie maar ook dat gaf geen resultaat. Er zouden toen
nog wat onderzoeken volgen.

In januari 2004 werd er een oproep gedaan in een dienst. Deze oproep was gericht voor mensen die korter gered waren dan anderhalf jaar en die pijn of ziekte hadden. Die mochten naar voren gaan en er werd gebeden voor hen.
Ik wiste toen dat Jezus Christus de enige was die mij kon genezen. Er werd voor mijn hartkwaal gebeden en sindsdien heb ik nergens meer geen last van.
Jezus Christus heeft mij genezen.

Zelfs mijn arts is zeer verbaasd dat deze ernstige klacht nu ineens verdwenen is. Dat kwam doordat God mij van mijn zonden vrij gezet heeft. Ik ben niet meer bitter en ook niet meer koppig. Dit alles omdat Jezus Christus mijn schoon gewassen heeft met Zijn bloed en mij genezen heeft.

Als u ook ziek bent, vertrouw dan op Jezus Christus, want hij is onze Genezer!

Wil je ook de keus maken voor Jezus? Klik dan hier