MORE LANGUAGES !!

Onze mensen hebben hun ervaringen met God op deze site gezet voor u.
Klik op de foto om het hele verhaal te lezen.

Waarschuwing: deze zijn waargebeurde verhalen !

 

Als kind zag de volwassenen niet doen wat zondag in de kerk verteld werd. Later kreeg ik mijn eigen ideeën over vrijheid en leefde daar ook naar.

 

Ik ben niet meer het stille en verlegen meisje. Ik heb vreugde in mijn hart!

 

Nog steeds geneest God!! Ana Maria in Brazilië is genezen van 4 gezwellen op haar schildklier.

Ik ontdekte dat magie heel reëel is. Je kon mythische wezens ontmoeten. Je kon uit je lichaam treden. Maar je moest oppassen dat je dicht bij je lichaam bleef, anders kon je niet meer terug...

 

Mijn schildklier was kapot door een infectie, ik zou medicijnen moeten slikken voor de rest van mijn leven. Maar God genas mij compleet!

 

God deed meer dan ik ooit verwacht had! Ik ben slechthorend, maar Hij stapte gewoon over mijn beperking heen. Ik vertaal nu de hele preek naar het Frans of Spaans bij een dienst...

Bekering had ik niet nodig. Maar ik realiseerde me dat ik heel christelijk was opgevoed, gedoopt als baby en naar de kerk enzo, maar dat ik me nooit afvroeg wat God ergens van vond...

 

Er was onrust in mijn hart, alsof er iets miste. Zo liep ik door ’t leven totdat iemand mij liet weten dat je God echt kunt leren kennen, als een persoonlijke vriend. Dit had ik nog nooit gehoord...

 

Van geboorte af aan was ik allergisch voor melkeiwit. Totdat er een genezingsprediker met handoplegging specifiek gebeden werd voor een bevrijding van de allergie en ik was genezen!!

Ik kon niet lopen van de pijn aan mijn rug, knie en enkel. Ik besloot te bidden: Oh God, wilt U mij genezen. En ik kon zonder pijn lopen! Ik had geen platvoeten meer!

 

Ik kreeg last van hartkloppingen en enorme pijn. Ik had erfelijk een te hoog cholesterol. Er werd voor mijn hartkwaal gebeden en sindsdien heb ik nergens meer last van. Jezus heeft mij genezen.

 

Ik ben geboren in Colombia, waar ik veel geweld heb gezien. Ik kwam naar Nederland en in 2002 opende ik mijn hart voor God; ik ervoer een verandering en blijdschap die ik nooit heb kunnen vinden in tijdelijk genot.

Op dit moment kan ik getuigen dat God mij genezen heeft van de epilepsie. Ik ben nu vijf jaar vrij van medicatie en heb ik geen aanvallen meer.

 

Mijn bloeddruk bleek veel te hoog, en angst greep mijn hart vast. Ik dacht dat ik altijd alles aankon en nu voelde ik mij een wrak. Ik begon God aan te roepen. God liet me weten dat Hij me weer zou oprichten en sterk maken.